top of page
  • Writer's pictureOmniGyn

Förebyggande av Covid och långtidsCovid

I denna faktaspäckade intervju med Dr Leo Galland på podden Doctor‘s Pharmacy från 3 november 2021 med Dr Mark Hyman delar dessa erfarna och väl pålästa kollegor med sig av kunskap om vad man själv kan göra för att minska risken för Covid och vid långtidsCovid.

De är uppdaterade på den senaste forskningen och har ett brett funktionsmedicinskt förhållnings sätt.

Det handlar om bra kost med mycket grönsaker och polyfenoler.

Sömn

Rörelse

De talar i programmet främst om vilka ämnen som är viktiga, mekanismer i kroppen och hur

t ex tarmhälsa påverkar och påverkas.

Mycket lärorikt och intressant program och jag rekommenderar alla att lyssna på detta.

Även vaccin diskuteras på ett bra sätt.



Nedan är en länk kopierad från Dr Leo Gallands hemsida med titeln Coronavirus guidebook där allt han beskriver sätt kring att ha bästa möjliga motståndskraft mot Corona och strategier under sjukdomen (med vetenskapliga referenser).



Dr Galland på Youtube ”Healing longCovid”

Denna film är mycket informativ och ger en god överblick över vad som händer i kroppen vid Covid och mycket handfasta, vetenskapligt förankrade råd om vad man själv kan göra för att hjälpa kroppen till läkning.



Dr Gallands hemsida;


Det finns även en annan mycket duktig och påläst läkare i USA som heter Dr Roger Seheult som driver en verksamhet som heter Medcram med väldigt mycket bra medicinsk information och utbildning. Medcam har undertiteln

Medical Lectures Explanained Clearly.

Dr Seheult har gjort många intressanta videoinspelningar som finns på Youtube kring Covid-som verkligen är pedagogiska och ordentligt underbyggda.

Ett av de senare från juni om långtidsCovid








bottom of page